Servicii

Contact

Reals Company
Sediul social
Str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel, bloc B123, ap. 14
Timisoara, Judetul Timis

Telefon: 0356.311.874, 0724.140.777

Email: office@realscompany.ro


Despre Reals Company

SC Reals Company SRL din Timisoara este o societate care ofera servicii de RSVTI ISCIR, analize si testari tehnice pentru supravegherea si verificarea echipamentelor si instalatiilor ISCIR - cazane, recipienti, motostivuitoare, ascensoare, poduri rulante, macarale, stivuitoare, elevatoare auto, autorizarea personalului - fochisti, macaragii, legatori de sarcina, mostivuitoristi, elevatoristi.

S.C. REALS COMPANY S.R.L. este autorizata, PT ISCIR R1 – 2010, de ISCIR-INSPECT IT pentru intreþinerea si revizia periodica a macaralelor (macarale deplasabile pe cai de rulare cu sina, macaralecare lucreaza la punct fix, macarale de constructie speciala, macarale deplasabile pe cai de rulare fara sina) cu sarcina maxima de 200 t., avand autorizatia NR.TM/CR4/O/24,25,26/0138/0/30.11.2010 si dispune de personal calificat si instruit în acest scop compus din mecanici, lacatusi si electricieni cu o practica de cel putin 2 ani in meserie, constituiti in echipe conduse de personal de specialitate (tehnicieni, ingineri). Prin efectuarea operatiilor de intretinere si revizie se determina starea tehnica a macaralei si principalele operatii ce urmeaza a se efectua, care constau in general din:  curatirea elementelor de comanda si a componentelor de securitate ale macaralei;  controlul nivelului uleiului;  verificarea starii de uzura a lagarelor si a bunei functionari a sistemului de ungere;  ungerea pieselor supuse frecarii conform schemei de ungere;  verificarea uzurii cablurilor si lanturilor de tractiune si a fixarii acestora;  verificarea functionarii componentelor de securitate si reglarea acestora; - verificarea functionarii mecanismelor macaralei si remedierea sau inlocuirea subansamblelor uzate;  verificarea elementelor de prindere sau manipulare a sarcinii (cârlig, graifar, electromagnet etc.); - strangerea elementelor de imbinare, a articulatiilor, verificarea fixarii tampoanelor si a opritoarelor;  verificarea functionarii sistemului electric de forta, comanda si semnalizare; - verificarea rezistentei de izolatie, a infasurarilor motoarelor electrice fata de pamant, a rezistentei prizei de punere la pamant a echipamentelor electrice;  verificarea conexiunilor la aparate si in sirurile de cleme din dulapuri si cutii de conexiuni;  verificarea starii cailor de rulare si a rotilor de rulare;  verificarea functionarii si etanseitatii circuitelor hidraulice si pneumatice. Periodicitatea si volumul lucrarilor de intretinere si revizie se stabileste in functie de complexitatea macaralei, regimul de functionare si conditiile de mediu in care lucreaza si se inscrie in contractul de intretinere - revizie. S.C. REALS COMPANY S.R.L. pune, contra cost, la dispozitia unitatii deþinatoare va un registru de evidenta a supravegherii conform PT ISCIR R1 – 2010, anexa A, in care macaragiii responsabilul cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor (RSVTI), autorizat de ISCIR-INSPECT IT si seful echipei de intretinere si revizie sunt obligati sa scrie sub semnatura toate observatiile avute asupra macaralei respective. Evidenta lucrarilor de intretinere si revizie se va tine de S.C. REALS COMPANY S.R.L. intr-un registru intocmit conform modelului din PT ISCIR R1 – 2010, anexa F. numerotat, snuruit si parafat de ISCIR–INSPECT IT si raspunde pentru calitatea lucrarilor executate.

Societatea isi desfasoara activitati in prestarea serviciilor de RSVTI in judetele Arad, Timis, Caras la preturi mici si negociabile.


Image:product

Despre RSVTI

Se impune cresterea gradului de siguranta a utilizarii echipamentelor ISCIR, in special acolo unde acestea sunt folosite de institutiile public sau care ofera servicii publice... more

Image:product

Reparatii macarale

Executam reparatii curente si accidentale, verificari tehnice pentru macarale turn, macarale Liebherr, Potain, Comedil, Derick, Portal


Stai informat

Aboneaza-te la newsletter. In fiecare luna vei primi ultimele informatii publicate pe site-ul nostru.